Commercieel administratief medewerker (m/v)

VHC is een organisatie van verschillende groothandels verdeeld over heel Nederland. Binnen deze organisatie worden verschillende exclusieve concepten gevoerd die te verkrijgen zijn binnen deze vestigingen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek, voor de concepten Chaupain brood & patisserie, CoolBreak softijs en Mescoo koffie naar een;

Commercieel administratief medewerker (m/v)

 
Wat ga je doen
Wij zijn op zoek naar een gedreven Commercieel administratief medewerker Binnendienst. Je staat zakelijke klanten telefonisch te woord, hebt nauw contact met onze groothandels. Daarnaast verwerk je orders in het systeem. Je behandeld eventuele klachten en alle andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling. Ook het beheer van onder andere de bedrijfswebsite valt onder jouw verantwoordelijkheid. Deze functie is zeer afwisselend en er wordt dan ook van jou verwacht dat jij administratief sterk bent en zeer klantgericht. Samen met 3 andere collega’s streven jullie voor succesvolle resultaten. Jouw adequate acties en stressbestendigheid zorgen voor een soepele interne afhandeling.

Wie ben jij
Als Commercieel administratief medewerker Binnendienst wordt het volgende van je verwacht:
– Je bent 40 uur in de week inzetbaar;
– Je beschikt over een mbo 4 werk- en denkniveau;
– Je bent administratief sterk en accuraat;
– Ervaring met Windows, Word en Excel.
– Je bent communicatief sterk, stressbestendig en je weet van aanpakken;
– Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Ook leuk om te weten
Wij bieden zeer goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een uitdagende functie in een prettige werksfeer met een persoonlijke benadering.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en klaar om mee te draaien in onze organisatie? Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct, stuur jouw motivatie en cv naar tvandenheuvel@vhc.nl of bel voor meer informatie over deze functie naar 078-6833400.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Template-520×225-chaupain
Template-520×500-chaupain-2023
Template-340×327-coolbreak-sundae
Template-340×327-mescoo