Dranken

Bier en Frisdrank

Ook op het gebied van bier en frisdrank bieden wij u een volledig assortiment. Niet alleen in smaken, maar zeker ook in verpakkingen. Van fles tot pak en van fust tot blik, wij zorgen ervoor. Wij weten dat juist bij frisdranken duidelijke voorkeuren bestaan: Coca Cola of Pepsi, Sisi of Fanta, Spa of Sourcy? Voor u een fijn gevoel dat we alle merken onder één dak hebben.

VHC is als drankenhandel agent van AB InBev, met biertopmerken als Jupiler, Dommelsch en Hertog Jan, met daarnaast speciaalbieren zoals o.a. Hoegaarden en Leffe! Ook hier geldt uiteraard: van tank tot fles en van fust tot blik!

Naast de bekende grote namen op het gebied van frisdranken, weten ook (vaak verrassende) kleinere spelers op de markt hun weg naar VHC te vinden. Voor de betere restaurateur beschikken we over een keur van tafelwaters, vaak ook op exclusieve basis. Laat u eens verleiden ons grote aanbod te bekijken en kies eens iets verrassends voor uw klanten. Wij staan voor u klaar. Uiteraard worden de nieuwe trends als bio (sappen) niet vergeten, steeds meer consumenten vragen er naar.

Wijnen en gedestilleerd

Uniek aan VHC is dat we, behalve een groot basisassortiment, ook een aantal specifieke producten leveren. Voor al onze groepsleden geldt dat door de jarenlange ervaring en deskundigheid er al meer dan 30 jaar een ruim wijnassortiment uit de hele wereld wordt geïmporteerd. Niet alleen kwaliteitswijnen uit de nieuwe wijnlanden zoals Australië, Zuid Afrika en Argentinië, maar ook uit de traditionele wijnproducerende landen zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Allemaal exclusief voor Nederland.

De afdeling sterke dranken is onderverdeeld in binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Het segment buitenlands gedestilleerd is breed opgebouwd uit speciale cognacs en whisky’s. Naast alle wereldbekende merken, importeert VHC al jaren een mooi en kwalitatief cognac huis en diverse Eau de Vies. Daarnaast biedt VHC een eigen serie binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Bier2
Flesjes
Blikjes
Template-520×498-wijn
Gedestilleerd
Template-1370×477-wine