Food

Brood & Banket

Binnen alle VHC vestigingen nemen brood & banket een prominente plaats in. Naast de vele soorten ambachtelijk en traditioneel vers brood, bieden wij u een uitgebreid en gesorteerd aanbod van zoet en hartig. Ons ruim assortiment van versgebakken specialiteiten vormt een smakelijke keuze voor het ontbijt, de lunch of als tussendoortje. Tijdens de feestdagen en gedurende verschillende seizoenen bieden wij verse, traditionele producten. U kunt hierbij denken aan kerststollen, oliebollen, aardbeienschelpjes en gevulde speculaas. Ook volgen wij op de brood & banketafdeling de laatste ontwikkelingen op de voet: glutenvrij, suikervrij, bio en desem. Samen met onze leveranciers, gaan we voor één ding: kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Voor advies en ondersteuning kunt u ook terecht bij Chaupain een compleet concept voor brood en patisserie.

Aardappelen Groenten en Fruit (AGF)

VHC levert rechtstreeks het beste van alle denkbare groente-en fruitproducten uit Nederland en ver daarbuiten. Dagelijks, vers aan huis. U kunt er altijd op rekenen dat wat u ook kiest, altijd de hoogste kwaliteit heeft. Ongeacht het seizoen. Aardappelen, groenten en fruit worden door ons rechtstreeks ingekocht op contractbasis bij de telers zelf, of direct op de veiling. Het complete ‘AGF’ pakket, met alle denkbare groente en slasoorten, maar ook rauwkost en vruchtensalades worden voor ons gesneden en bewerkt. Zo worden alle producten ambachtelijk bereid.

Delicatessen & Specialiteiten

Onze afdelingen delicatessen en specialiteiten bieden u een ruim assortiment bijzondere producten. Variërend van traditioneel klassiek tot werelds trendy, deels ook afhankelijk van het seizoen. De internationalisering van kookstijlen en de toenemende vraag naar diversiteit van ingrediënten zorgen ervoor dat deze afdelingen constant en dynamisch groeien.

Alle (vers) specialisten binnen de VHC volgen de laatste gastronomische ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat de opbouw van deze productgroepen aansluiten bij onze specialistische (vers)afdelingen.

Op deze afdeling vindt u specialiteiten afkomstig uit de mediterrane keuken: olijfolie, tapenade en truffel specialiteiten, patisserie (coulis, friandise en fudge), desserts (half-fabrikaat), garneerdecoratie en mousses. Daarnaast bieden wij u culinaire specialiteiten afkomstig uit andere windstreken, zoals Aziatisch (sauzen, kruiden en dimsum), Oosters (kumar’s, boemboe’s en curries), Japans (saké, yuzu en panko), en de wereldkeuken met Mexicaanse en Arabische producten zoals harissa, couscous en bulghur.

Kortom een werelddiversiteit lekkernijen waarmee VHC graag voor u klaarstaat!

 

Diepvries, Snacks & IJs

Onze diepvriesafdeling vormt wellicht de belangrijkste plek van een groeiend aanbod: snacks, ijs, brood, vlees, vis, groenten & fruit, aardappelproducten, desserts, soepen, koeken, maaltijd(componenten), pasta’s en koffie. Wij bieden u een assortiment waarmee u kunt scoren bij uw klanten! Onze diepvriesproducten worden, zelfs na het orderpicken en tijdens het transport, continue bewaard bij de juiste temperatuur. Zowel onze magazijnen als vrachtwagens zijn voorzien van de juiste apparatuur om de HACCP-normen te waarborgen.

Ook onze samenwerking met de toonaangevende producenten van diepvriesproducten is medebepalend voor ons assortiment. Naast het grote aantal merkproducten bestaat ons diepvriesassortiment uit een groot aantal private labels. Labels waarbij kwaliteit en prijs in perfecte balans zijn. Aan u de keuze.

Droge Kruideniers Waren (DKW)

DKW is de afkorting voor Droge Kruideniers Waren, u kunt daarbij denken aan kruiden, sauzen, soepen, conserven, snoep en meer. Alle droge kruidenierswaren zijn langer houdbaar dan twaalf dagen.

Kruiden, de authentieke smaakmakers

Kruiden zijn de smaakmakers die uw gerechten authentiek maken. In de middeleeuwen bestonden er al zogenaamde ‘crudeners’, zij verkochten inheemse geneeskrachtige kruiden, keukenkruiden, zuidvruchten en specerijen. De kruideniersindustrie nam een grote vlucht toen na de reis van Cornelis Houtman in 1595 de route naar Indië bekend werd en de handel in specerijen opkwam. Vandaag de dag treft u bij ons een ruime keus aan absolute smaakmakers die constant aangevuld wordt met producten van over de hele wereld.

Sauzen

Een goede saus kan een gerecht maken. Wij bieden de juiste producten om de heerlijkste sauzen te bereiden. Voor extra gemak hebben wij een groot scala aan kant-en-klaar sauzen.

Soepen

Soep is een van de oudste gerechten ter wereld. Zo werd in de prehistorie al soep gegeten. Nog steeds is het een geliefd product op de menukaart. Tomatensoepen, groentesoepen, kippensoepen, erwtensoepen, uiensoepen, kerriesoepen, goulashsoepen… bij ons vindt u een enorme keuze aan heerlijke soepen.

Vis

Wij beschikken op de meeste locaties over een eigen verse visafdeling. Hier zorgen onze specialisten ervoor dat de kwaliteit van de verse producten gewaarborgd blijft en ze in de beste staat bij onze klanten terechtkomen. Want vis is, zoals u weet, een kwetsbaar product. Vers of diepvries, beide productsoorten zijn gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit.

Vlees

Wij leveren het beste Nederlandse vlees en het beste van daarbuiten! Dagelijks, vers aan huis. Vlees is vaak nog steeds het belangrijkste onderdeel van het menu. Op basis van de vleeskeuze wordt het arrangement bepaald, de saus gekozen en de wijn geselecteerd. U moet er op kunnen vertrouwen dat wat u ook kiest, u altijd precies diezelfde topkwaliteit krijgt. Dat kunt u bij ons.

Vleeswaren

De vleeswaren van VHC bieden u onbeperkte mogelijkheden. Naast een zeer diep en breed assortiment (gesneden) vleeswaren bieden wij ook een groot scala heerlijke specialiteiten. Verder hebben wij een grote variëteit aan exclusieve vleeswaren uit alle toonaangevende landen.

Wild en gevogelte

Het assortiment van deze bijzondere afdeling is hoogwaardig en is afkomstig uit gehele wereld. Vers grof wild wordt in technische delen vers aangeleverd, en waar nodig verwerkt en geportioneerd. Dit portioneren wordt volledig naar wens van de klant gedaan.

Het grof wild komt uit Hongarije, Polen, Nieuw Zeeland, Schotland en Nederland. Tam gevogelte (kip en kalkoen) komt uit Nederland, België en vooral uit Frankrijk.
Wild gevogelte is afkomstig uit Nederland, Engeland en Schotland. Het spreekt voor zich dat tam en wild gevogelte zowel vers als diepgevroren verkrijgbaar is.

Zuivel

Zuivel vormt een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse voeding. Melk en melkproducten zoals kaas, yoghurt en karnemelk vormen een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon en leveren veel goede voedingsstoffen. Ze bevatten eiwit en zijn een bron van de vitamines B2, B12 en calcium. Op basis van de zuivelkeuze wordt een deel van het arrangement bepaald. Toegevoegde specialiteiten zoals kaas in diverse verpakkingen, kant & klare salades en sauzen completeren het uitgebreide assortiment dat wij u bieden. Daarbij kunt u er bij ons op vertrouwen dat wat u ook kiest, u altijd op precies diezelfde topkwaliteit kunt rekenen.

Template-520×500-brood
Template-340×327-aardappel
Template-340×327-groente
Template-520×225-olijven
Template-340×327-hamburger
Template-340×327-nuggets
Diepvries groenten
Vissen2
Template 340×327-kruiden
Template-340×327-olijfolie
Vissen
Template-340×327-gebakkenvlees
Template-340×327-vleeswaren
Template-520×500-kaas
Template-1370×477-chef2