Private label

Het Private Label van VHC is van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om papierwaren, koffie, vetten, noten & zuidvruchten et cetera: de kwaliteit staat voor VHC op de eerste plaats. De productgroepen waarin ons private label is vertegenwoordigt is zeer nauwkeurig gekozen.

Zuurwaren

Met de zuurwaren van VHC private label maakt u uw gerechten helemaal af. Ideale garnering dankzij hun voortreffelijke smaak en frisse uitstraling. Vers van het land in de pot verwerkt. Met de zuurwaren van VHC zet u de kroon op uw werk.

Papierwaren

U wilt kunnen vertrouwen op kwaliteit. Ook als het gaat om papierwaren. De papierproducten met het VHC-label – servetten, toiletpapier, keukenrollen en poetspapier – zijn gegarandeerd van A-kwaliteit.

Noten & Zuidvruchten

Wij bieden een compleet assortiment noten en zuidvruchten. Bijvoorbeeld om te verwerken in gerechten, zoals pijnboompitten, walnoten en gedroogde zuidvruchten. Of om te serveren bij een drankje om de dorst van uw klanten op peil te houden: gebrande pinda’s, cashewnoten, amandelen, Japanse mixen, pikante mixen en melanges. Voor ieder recept en ieder budget heeft VHC het juiste product: van een voordelige horecamix tot de luxe notenmelanges.

Snacks

Onvervalste kwaliteit en veelzijdigheid. Lekker tussendoor, bij de lunch of bij de borrel: onze snacks komen op elk moment tot hun recht. Geen wonder, want ons hoogwaardige assortiment is bijzonder breed, veelzijdig en van een constante kwaliteit. Naast traditionele snacks als de kroket en de frikandel, vindt u daarin ook bijzonder innovatieve producten.

Koffie

Extra krachtig, een constante smaak en van hoge kwaliteit. De VHC-koffie dankt zijn voortreffelijke smaak aan de unieke melange van Robusta- en Arabicabonen. De gebrande koffiebonen hebben een pure, pittige smaak met een vol aroma. Een kwaliteit die ook lang na bereiding nog wordt geproefd! Koffie is beleving en moment, voor iedere beleving en moment bieden bij u een bijpassende oplossing, van vriesdroog (snelheid en gemak) tot bonen (kwaliteit en smaak).

Vetten & Oliën

Ook onze vetten en oliën zijn van een kwaliteit die zich kan meten met de grote merken. Margarine, plantaardige oliën: u vindt het allemaal in het zeer ruime assortiment dat wij u bieden. Ze vormen de basis voor uw gerechten, voor de voordeligste prijs!

Sauzen

Een ruim assortiment aan sauzen, elk verpakt in uiterst gebruiksvriendelijke, praktische, maar ook aantrekkelijke verpakkingen. Ook van deze producten uit het private label mag u dus het beste verwachten.

Template-520×225-tomaten
Template-340×327-noten
Template-340×327-kaas
Template-340×327-patat
Template-340×327-chilisaus
Template-520×225-koffie
Template-1370×477-patatfrituur