Sales coördinator Chaupain (32-40 uur)

VHC is een samenwerkingsverband tussen vier zelfstandige Horeca Groothandels. Wij leveren food en non-food binnen de gehele Out of Home markt. Op het hoofdkantoor zijn wij actief op het gebied van inkoop, private labels en eigen foodconcepten. Voor een van de mooiste concepten van VHC, zijn wij op zoek naar jou!

Chaupain
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood en patisserie aanbieden zoals het bedoeld is. Brood en patisserie dat met gevoel voor traditie en met liefde is gemaakt.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vind je een ruim assortiment aan ambachtelijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Waarbij wij nagenoemde kernwaarden kwaliteit, natuurlijk, gezond en duurzaam hoog in het vaandel hebben staan. Voor dit concept zijn wij op zoek naar een:

Sales coördinator Chaupain (32-40 uur)

Wat ga je doen?
Je staat zakelijke klanten telefonisch te woord, hebt nauw contact met onze accountmanagers, leveranciers en groothandels. Het beheer van productspecificaties en allergenen, opstart van nieuwe producten, afhandeling beurzen, organiseren van workshops en alle andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast behandel je ook eventuele klachten. Deze functie is afwisselend en er wordt van jou verwacht dat enthousiast, klantgericht en representatief bent. Samen met je collega’s streven jullie voor succesvolle resultaten.

Wie ben jij?

Iemand die gek is op food en horeca
Voor deze vacature zoeken we iemand met MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de Out of Home markt. Je bent communicatief vaardig en bekend met Word en Excel. Verder sta je sterk in je schoenen en met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke verbeterpunten. Je bent stressbestendig, nauwkeurig en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Verder heb je een teamgerichte houding. Bekendheid met brood en patisserie in de horeca is een pre.

Ook leuk om te weten:
Wij bieden zeer goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een uitdagende functie in een prettige werksfeer met een persoonlijke benadering.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en klaar om mee te draaien in onze organisatie? Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct, stuur jouw motivatie en cv naar tvandenheuvel@vhc.nl of bel voor meer informatie over deze functie naar 078-6833410.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Template-520×500-chaupain-2023
Template-520×225-chaupain
Template-520×500-brood
Template-1370×477-patisserie