VHC staat voor u klaar

Het zijn zeer bijzondere tijden. Afgelopen zondag maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De komende dagen worden er nog meer maatregelen verwacht.

VHC staat voor u klaar in deze moeilijke periode. Onze vestigingen, VHC ActiFood, VHC Hocras, VHC Jongens en VHC Kreko, zijn gewoon geopend en zullen hun uiterste best doen om u te blijven leveren, zodat uw aankopen gewaarborgd zijn. Hierbij volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw VHC groothandel of met uw vertegenwoordiger.

VHC ActiFood
(0516) 56 71 00
info@actifood.nl
www.actifood.nl

VHC Hocras
(088) 000 97 00
klantenservice@hocras.nl
www.hocras.nl

VHC Jongens
(075) 684 30 55
info@vhcjongensbv.nl
www.vhcjongensbv.nl

VHC Kreko
(0168) 37 22 22
verkoop@kreko.nl
www.kreko.nl

Winkelen, bezorgen en afhalen
De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. Afhankelijk van uw VHC groothandel, zijn dan ook voor winkelen, bezorgen en afhalen bij de groothandels, de benodigde maatregelen getroffen om de hygiëne op het hoogste niveau te houden en verspreiding tegen te gaan. Laat u informeren door uw groothandel wat dit voor u betekent.

Trainingen, workshops en masterclasses
Voorlopig zijn alle trainingen, workshops en masterclasses, die georganiseerd worden door onze VHC groothandels, geannuleerd. De ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zal uw groothandel dit met u communiceren.

Samen zijn we sterk
Al onze VHC groothandels zullen er alles aan doen om u te ondersteunen in deze bijzondere tijden; wij zullen onze middelen inzetten om u te voorzien van benodigde producten, wij zullen u adviseren en informeren over de ontwikkelingen binnen de horeca en welke stappen u als ondernemer kunt nemen. Laten wij in deze moeilijke tijden vooral samen ondernemen en elkaar helpen daar waar mogelijk. Kijk op de website van uw groothandel voor eventuele nieuwe ontwikkelingen of bel uw vertrouwde vertegenwoordiger.

VHC wenst u veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke periode.