De Vereenigde Hollandsche Compagnie kortweg VHC, is een samenwerkingsverband tussen vier zelfstandige horeca groothandels. De VHC groep is opgericht in 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds jaar en dag levert VHC food en non-food binnen de gehele out of home markt. Met ons landelijke netwerk van lokale vestigingen staan we tot jouw beschikking.

VHC vestigingen

VHC
Groep

Nuchter. Eerlijk. Vriendelijk. Hardwerkend. Betrokken. Verbindend. Servicegericht.

Dat zijn de kernwaarden van VHC Groep die bestaat uit vier partners. Samen bieden we een landelijke dekking in combinatie met lokale kennis en inkoopkracht.

Als bezorggroothandel bedienen wij de volle breedte van de horeca in Nederland en dat is wel zo makkelijk. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij de VHC Groep bestellen. Op afgesproken dagen komen wij jouw producten vervolgens brengen met eigen koeltransport. Daarnaast heb je rechtstreeks contact met jouw eigen vertegenwoordiger met wie alles bespreekbaar is. Ons streven is het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat jij je kunt focussen op jouw gasten en de bedrijfsvoering. De VHC Groep staat daarmee aan de basis van elke succesvolle horecaonderneming. Of zoals wij
het zelf graag omschrijven:

‘Eindelijk één ingrediënt als basis voor al jouw gerechten. Ontdek het gemak!’

onze
partners

professionals
met passie

  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Langdurige relaties
  • Toewijding en professionaliteit
  • Impact maken voor de maatschappij
VHC Jongens orderpicker

sterk in
eigen regio

Zuurvlees is populairder in Limburg dan in Groningen. En Friese kruidkoek loopt minder hard in Zeeland. Elke regio heeft zo zijn eigen eetcultuur, streekgerechten en manier van zaken doen. Alle bezorggroothandels binnen de VHC Groep hebben dan ook hun eigen signatuur, karakter en assortiment waarmee ze de horeca en grootverbruikers in hun regio optimaal bedienen. Maar wat alle partners met elkaar gemeen hebben is dat ze uitblinken in vers, sublieme kwaliteit, vlekkeloze logistiek, duurzaamheid en persoonlijke service.

VHC ActiFood vrachtwagen
VHC verkoopteam

kom in
contact

VHC hoofdkantoor Hendrik-Ido-Ambacht

VHC
Hoofdkantoor

stuur ons
een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.