Over VHC

De Vereenigde Hollandsche Compagnie, kortweg VHC, is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Sinds jaar en dag leveren wij aan horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen. VHC is de krachtenbundeling van een groep zelfstandige groothandels die op deze wijze lokale, regionale en nationale klanten beter van dienst kunnen zijn. Met ons landelijke netwerk van lokale vestigingen staan we tot uw beschikking.

Uiteraard zorgt deze samenwerking ook voor meer kracht op het gebied van inkoop, zodat wij u scherpe prijzen kunnen bieden. Zaken doen met VHC is vooral werken met een partner, die precies weet wat u en uw klanten van een groothandel verwachten.

VHC Groep

VHC is opgericht in 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht. De VHC Groep bestaat uit:

VHC ActiFood B.V.
Hocras B.V.
VHC Jongens B.V.
VHC Kreko Groep B.V.

VHC heeft een zeer groot en compleet assortiment, dat bestaat uit food, dranken, non-food, biologisch/eko/fairtrade, private labels en eigen concepten. Ons assortiment is een mix van grote bekende merken, bijzondere producten en nieuwe oplossingen.

Eén aanspreekpunt met ondersteuning van een ervaren team account managers

Persoonlijke service betekent ook duidelijkheid en overzichtelijkheid in de contacten. Bij VHC heeft u het gemak van één centraal aanspreekpunt; één contactpersoon, die u en uw bedrijf door en door kent en met wie u duidelijke afspraken maakt over leveringen, frequentie, bezorging en administratie.

Snelle levering dankzij ons landelijk netwerk

Service op maat is natuurlijk niet aan plaats gebonden. Niet voor niets heeft VHC een landelijk netwerk van lokale vestigingen. Er is dus altijd wel een VHC Groothandel bij u in de buurt. Dankzij onze uitgekiende logistiek kunt u rekenen op een razendsnelle en stipte levering volgens afspraak. Waar uw bedrijf ook gevestigd is. In veel gevallen kunnen wij zelfs binnen 12 uur leveren.

Uw commercieel succes staat centraal

Als klant profiteert u van onze vakkennis en jarenlange horeca-ervaring. Onze service gaat verder dan het leveren van producten. Op basis van uw wensen en die van uw gasten, bieden wij u verkoopconcepten die u nergens anders vindt. Met slechts één doel voor ogen: uw commercieel succes. Want als u succesvol bent, dan zijn wij dat ook.

VHC-chef
Template-340×327-workshop
VHC-jongens-340×327
Template-340×327-wijnlokaal-actifood
Template-340×327-actifood-vis
Template-1370×477-cherrytomaten