Zakendoen met VHC is vooral werken met een partner die precies weet wat jij en jouw klanten van een groothandel verwachten. Ons assortiment is een mix van grote bekende merken, bijzondere producten en nieuwe oplossingen. Onze sterke merken hebben wij ontwikkeld met het oog op onze afnemers. De merken zijn een optimale mix van prijs en kwaliteit en zijn een uitmuntende aanvulling op jouw assortiment.

VHC Witte Weijde zuivel

als het gewoon
goed moet zijn

Het Private Label van VHC is van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om papierwaren, koffie, vetten, noten & zuidvruchten etcetera: de kwaliteit staat voor VHC op de eerste plaats. De productgroepen waarin ons private label is vertegenwoordigt is zeer nauwkeurig gekozen.

Bekijk brochure
VHC Sapori Di Casa
VHC Rijcke Gilde vleeswaren

totaaloplossing
voor professionals

Klanten stellen tegenwoordig steeds hogere eisen. Hoe kun je daar op inspelen, zodat je tegemoet komt aan de klantvraag en je tegelijkertijd een aantrekkelijke omzet genereert? Wij bieden een groot aantal onderscheidende foodconcepten ontwikkeld met als doel jou extra commerciële kansen te bieden.

De concepten van VHC bieden een totaaloplossing, die bestaat uit een breed en gevarieerd assortiment producten, geflankeerd door een uitgebreid pakket promotiematerialen en professionele, krachtige verkoopondersteuning. De foodconcepten zijn er volledig op gericht om commerciële kansen te creëren en het maximale te halen uit jouw eigen onderneming.

Chaupain
voorgebakken
verkoopkracht

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. Door altijd vol passie op zoek te zijn naar de beste ingrediënten kan Chaupain brood en patisserie aanbieden zoals het bedoeld is. Brood en patisserie dat met gevoel voor traditie en met liefde is gemaakt.

Ontdek Chaupain
VHC Chaupain brood en patisserie
VHC CoolBreak softijs

CoolBreak
that's n(ice)

CoolBreak biedt een totaalconcept met ondersteuning, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet alleen qua product, maar allesomvattend. Ons brede assortiment aan grondstoffen, disposables en accessoires zorgt voor een compleet ijsconcept. Wij onderscheiden ons met uitgebreide promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning.

Wij willen niet zomaar een naam zijn in de wereld van softijs, maar een toonaangevend concept dat jou als ondernemer graag helpt om jouw dromen te verwezenlijken. De twinkeling in de ogen van jouw klanten, is voor ons een waardering en blijk van succes.

Ontdek CoolBreak

Mescoo
echt koffie

Mescoo is een compleet koffieconcept bestaande uit verschillende soorten hoogwaardige koffie, diverse koffiemachines en tal van accessoires.
Wie lekkere koffie wil tegen een scherpe prijs, kiest voor Mescoo.

Ons koffieconcept is speciaal ontwikkeld voor plekken waar snelheid en gemak belangrijk zijn, zoals horeca, sportkantines, scholen, kantoren en bedrijven. Voor iedere plek en iedere behoefte heeft Mescoo een oplossing op maat.

Ontdek Mescoo
VHC Mescoo koffie

sterke
merken

neem contact
met ons op

VHC hoofdkantoor Hendrik-Ido-Ambacht

VHC
Hoofdkantoor

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.